Matkultur

Veckans livsmedel:

XXX är en matvara som härstammar från mellanöstern och består av durumvete som förkokats, torkats och krossats. XXX liknar couscous men i XXX bevaras en större del av vetekornen, vilket gör xxx mer närings- och fiberrikt. XXX är ett lättanvänt livsmedel eftersom det går fort att tillaga och är mycket lagringståligt.

Efter en veckas bruk kan konstateras att fiberrikt är nyckelordet. Gott är det också.

Men vad heter det?

2 svar till “Matkultur“

  1. David skriver:

    Bulgur. Men vad säger Atkins och Paulún?

  2. admin skriver:

    Jaaa.
    Atkins har jag sågat – på magkänsla mer än vetenskap – och Paulún hade jag inte ens hört talas om. Fick slå upp honom. Han ser ju milt manisk ut. Lite Carro i blicken, har han inte?
    Så insatt är jag i bantningsprofetior.
    Nä. ”God mat, mycket mat och mat i rättan tid.” Fast på skånska då.

Lämna ett svar