Arkiv för november, 2008

En hink motivation

lördag, 22 november, 2008

För närvarande arbetar jag lite mycket. Om inte annat märks det på det glesa bloggandet. 

Stödet hemifrån överstiger vida vad man kan förvänta sig. Hustrun, som redan som det är har upp till örsnibbarna att göra, drar ett jättelass med barn och hushåll. Likafullt möts jag av ett brett leende och mat på bordet när jag kommer hem. Då känns det rätt bra och eventuellt tyngande arbetsrelaterat bekymmer halkar av. Sådant ökar välbefinnandet och energin.

Nu har till och med uppdragsgivaren känt sig nödd att komma med annat än bara timarvodet för att hålla modet hos konsulten uppe. Kolla in vad som stod på bordet när kom in i fredags. 2500 gram ren och skär arbetsglädje. Rätt i gommen bara. 

 

Gogododisos

Gogododisos

 

 

Tur att vi får in mycket folk i veckan.

Julen är tidig i år

fredag, 7 november, 2008

Jag bara älskar det här stället.

Officiell release av årets brygd är kl 20 ikväll på diverse utvalda krogar i stan. Här på kontoret has det dock kontakter, så kolla vad som damp ner på skrivbordet för en stund sedan. Det blir till att ta tåget hem ikväll.

Julbrygd 2008

Julbrygd 2008

Skål och God Jul på er.

Miljöflyg

onsdag, 5 november, 2008

Kolla in kabeln!
En plugin-hybrid.

Onsdag igen

onsdag, 5 november, 2008

Så var det onsdag igen och i brist på konkurser bland flygbolagen har jag tagit mig till huvudstaden. Lunch med lillebror stod på agendan, men han meddelade via sms att han trasslat till (in sig i) en utredning. Själv tror jag att han helt enkelt har satt sig i en klick klister.
Så det blev återigen en 15-minuterslunch. Den här gången i sällskap av två förvirrade Holländare som påpassligt glömt sina plånböcker varpå jag naturligtvis fick ta hela notan.
Någon pinne kunde jag inte fota heller för de har glömt rökmaskinen på så man ser inte mer än ett kvarter i taget. Återstår att se om planet kan lyfta.